Шрот з насіння кунжуту ##от компании## Sdrav. com. ua - ##фото## 1
-5%, осталось 11 дней

Шрот з насіння кунжуту

В избранное
Заказать звонок
Задать вопрос
11,40 ₴ 12 ₴
В наличии

Доставка

Возможность доставки наложенным платежом уточняйте
Новая Почта
Транспортная компания
Курьерская служба
Подробнее о доставке

Оплата

Наложенный платеж
Контактная информация
Телефоны
+380 (68) 41... показать
Адрес
Украина, Киев, Курнатовского, 20 на карте

Описание

Борошно з насіння кунжуту - натуральний продукт функціонального харчування, що володіє високою харчовою цінністю і широким спектром профілактичних властивостей.Кунжут - стародавня культура, його насіння широко використовуються на Сході вже багато століть. Кунжут високо цінується не тільки за смакові якості, а й за користь, яку він приносить організму. У насіння кунжуту містяться поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти. Крім того, кунжут перевершує багато продуктів харчування за вмістом кальцію. Саме тому борошно з насіння кунжуту рекомендується в якості додаткового джерела кальцію.Дія шроту кунжутаКунжутне борошно(шрот) має властивість стимулювати загоєння виразок слизових оболонок ШКТ, перешкоджає розвитку запальних процесів й винекненню на стінках судин атеросклеротичних бляшок, має протиалергічну та судинорозширювальну дію. Кунжутне борошно це багате джерело вітаміну Е, що має протизапальну властивість, що грає найважливішу роль у формуванні імунітету і функціонуванні репродуктивної системи, сприяє зволоженню шкіри і поліпшенню роботи мускулатури. Вітамін Е благотворно впливає на роботу серцево-судинної системи, він дуже ефективний в профілактиці атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, тромбозів і варикозного розширення вен, а також таких захворювань як хвороба Альцгеймера і цукровий діабет. Вміщені в кунжутному борошні вітаміни групи B сприяють поліпшенню стану шкіри, нігтів і волосся, беруть участь у процесі кровотворення і виробленню статевих гормонів, і необхідні організму людини для повноцінної і злагодженої роботи ендокринної, нервової, м'язової, травної та серцево-судинної систем. Особливістю кунжутною борошна є присутність у її складі вітаміну Т, «відповідає» за згортання крові і утворення тромбоцитів, досить ефективного у профілактиці таких захворювань крові як гемофілія і геморагічний діатез. У кунжутною борошні міститься вітамін Д який сприяє природному синтезу організму людини (необхідного для нормальної роботи кровоносної системи, а також для повноцінного засвоєння фосфору і кальцію). Кунжутна борошно є природним криницею найбільш цінних для організму людини макро- та мікроелементів (серед таких речовин - кальцій, цинк, фосфор, магній, селен). За вмістом кальцію, необхідного для повноцінного формування зубів, кісткової і хрящової тканини кунжутове мука лідирує серед усіх рослинних продуктів, поступаючись лише насінню маку. Також кунжутове борошно відрізняється високим вмістом цинку, необхідного для правильного функціонування мозку та опорно-рухового апарату, чоловічої та жіночої репродуктивної систем, а також необхідного для повноцінного розвитку людського ембріона. Приймаючий участь у процесах білкового, вуглеводного і жирового обмінів, цинк відіграє дуже важливу роль у формуванні імунітету, процесах кровотворення і сперматогенезу, синтезі інсуліну і травних ферментів. Висока також концентрація в кунжутною борошні магнію, Знижувати ризик розвитку атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби і різних захворювань передміхурової залози. У борошні, отриманої з насіння кунжуту, в значній кількості також присутні пектини і груба клітковина, які нормалізують баланс корисної кишкової мікрофлори, що активізують перистальтику шлунково-кишкового тракту і стимулюючі процес очищення організму людини від усіляких шкідливих речовин (шлаків, токсинів, солей важких металів).Рекомендації щодо застосуванняУ домашній кулінарії володіє приємним горіховим смаком і ароматом кунжутну борошно можна використовувати як панірування для м'ясних і овочевих котлет і биточків, додавати в домашню випічку, в тісто для млинців і оладок, а також використовувати як загусник різних соусів і підлив. Муку з насіння кунжуту рекомендується вживати по 1-2 ст. ложки щодня у складі різних страв. Вона відмінно поєднується з медом, варенням, джемом або фруктовим сиропом.ПротипоказанняРегулярне вживання в їжу кунжутною борошна протипоказано при підвищеній згортання крові, варикозному розширенні вен, тромбозах, тромбофлебіті.

Характеристики

Сроки действия скидки
с 04.01.2021 по 03.02.2021

Подобные товары

Шрот з насіння коноплі (не містить каннабінола!) в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
11,40 ₴ 12 ₴
Шрот з насіння льону в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
11,40 ₴ 12 ₴
Шрот з насіння гарбуза в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
16,15 ₴ 17 ₴
Шрот з розторопші в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
11,40 ₴ 12 ₴
Справжня олія з насіння рижія в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
88,35 ₴ 93 ₴
Шрот Крепкий орешек в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
44,65 ₴ 47 ₴
Шрот семян овса 300г. в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
24,70 ₴ 26 ₴
Шрот семян амаранта 300г. в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
29,45 ₴ 31 ₴
Шрот Крепкие суставы с сабельником 200г. в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
27,55 ₴ 29 ₴
Шрот из зародышей пщеницы 300гр. в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
26,60 ₴ 28 ₴
Шрот пищевой антигельминтный 200г в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
24,70 ₴ 26 ₴
Шрот пищевой с чистотелом 200г в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
24,70 ₴ 26 ₴
Шрот пищевой из кедровых орехов 100г в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
24,70 ₴ 26 ₴
Шрот пищевой из семян тыквы 300г в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
19 ₴ 20 ₴
Шрот пищевой из семян льна 200г в Киеве от компании Sdrav. com. ua
-5%, осталось 11 дней
12,35 ₴ 13 ₴