• Слайд
  • Слайд
  • Слайд
  • Слайд

Шрот з розторопші

ОписаниеПодобные товары
11 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Условия оплаты и доставки
Контактная информация
+380 (68) 417-26-11показать+380 (68) 417-26-11 все+380 (68) 417-26-11 +380 (73) 417-26-11
Адрес: Украина, Киев, Курнатовского, 20
Написать компании

Описание

У народній медицині розторопша здавна використовується при захворюваннях печінки, жовчного міхура, селезінки, хронічному запорі, геморої, суглобовому ревматизмі, хронічному бронхіті.Дія шроту з розторопшіБорошно з насіння розторопші посилює секреторну і рухову функції шлунково-кишкового тракту, усуває запори, очищає кров від шлаків, знижує вміст цукру в крові, допомагає при атеросклерозі. Запобігає пошкодження печінки токсичними речовинами і сприяє відновленню функції хворого органу, будучи ефективним гепатопротектором. Надає противиразкову дію і сприяє загоєнню виразок. Захищає організм від дії хімічних і фізичних чинників, що провокують розвиток пухлин, має потужний антиоксидантний і антимутагенний дією. Підвищує опірність організму, посилює імунітет.Рекомендації щодо застосуванняРекомендована при таких недугах: захворювання жовчовивідних шляхів (холецистит, холангіт, дискінезія, жовчнокам'яна хвороба), захворювання жовчного міхура, захворювання печінки (гепатит, цироз), атеросклероз, геморой, порушення обмінно-репаративних процесів в організмі, дисбактеріоз, відкладення солей, суглобові болі , остеохондроз.Спосіб застосування:Для лікування: По 1 чайній ложці за 30 хвилин до їжі 3 рази на день. Запивати теплою водою, порошок попередньо розжувати. Посилюється ефект очищення печінки, шлунково-кишкового тракту, якщо за 1:00 до їжі прийняти 1 чайну ложку борошна з 1 чайною ложкою меду, потім через 20 хвилин запити теплою (30-40 С) мінеральною водою. Курс 1-2 місяці. Після цього бажано зупинитися на одноразовому прийомі протягом 2-3 місяців (курс повторити). Шрот-порошок можна заварювати на 2 склянки окропу 4 чайні ложки.Для профілактики: 1 чайна ложка 2 рази на день за 30 хвилин до їжі. Особливо перед вживанням спиртних напоїв, смаженої і жирної їжі.Борошно з насіння розторопші можна використовувати при домашньому готуванні, так як і льняне борошно, практично скрізь - це тільки збільшить біологічну цінність ваших страв і додасть їм нове «звучання».Протипоказання: Індивідуальна непереносимість, вагітність, годування груддю, діти до 12 років.
Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх